AKCIÓ -50 SZÁZALÉK

 

AKCIÓS 2.jpg

 

AZ AKCIÓ KEZDETE  2017-11-02 - 9:00

 

50%-os Akció menete és szabályai

 

1. Az Akció csak is kizárólag az ACERBIS termékeire vonatkozik ( kivéve a focilabdák, mert azokra más kedvezmény érvényes ) és a lent említett feltételekkel vehető igénybe

2. Legyen a megyéjéből az első 5 megyei csapat megrendelői között, hogy élhessen az 50%-os kedvezménnyel (a jelentkezés elfogadása és érvényesítése idősorrendben történik!)

a. - oldalunkon válogassa össze kedvére a csapatának legmegfelelőbb összeállítást (mez, melegítő, kabát, egyéb kiegészítő…) tegye a kosárba minimum br.500.000.-Ft értékben majd a megrendelő adatlap kitöltése után az egyéb kérés ablakba írja meg csapata nevét és az alábbi szöveget "ACERBIS AKCIÓRA JELENTKEZEM"

b. - sikeres megrendelés után kollégáink felveszik Önökkel a kapcsolatot tájékoztatásul, hogy csapatuk hanyadik jelentkező a megyéjükből és a véglegesítéshez, mely után megkapják a számlát az 50%-os kedvezménnyel (pl.: br.500.000.-Ft rendelés után br.250.000.-Ft lesz az utalandó összeg)

c. - a kapott számla alapján 3 napon belül ha beutalja részünkre a feltüntetett összeget, úgy jogosulttá válik az Akciós kedvezményre, vagyis Önnek a br. 500.000.-forint értékű termékcsomag csak br.250.000.- forintjába kerül

d. - ha 3 napon belül nem érkezik meg számlánkra az összeg úgy a kedvezménnyel a következő jelentkező csapat élhet

e. - amennyiben ha késve de még is elutalják a pénzt, úgy azt természetesen vissza utaljuk az egyesület részére, vagy levásárolhatják csak nem az Akció keretein belül.

 

3. Sikeres bejutás és vásárlás esetén amennyiben ha a kiválasztott termék nem lenne a helyi üzletünk készletén, úgy 14 munkanapon belül azt leszállítjuk a csapat részére (feliratozás esetén a határidő változhat!)

4. A szerencsésen bejutott csapatokat oldalunkon folyamatosan feltüntetjük a KEDVEZMÉNYEZETTEK menüpont alatt

5. Amelyik csapat jelentkezett az Akcióra de sajnos NEM sikerült bejutnia, Öket ugyan úgy telefonon tájékoztatjuk majd erről az információról

 

 

- AZ AKCIÓS jog NEM RUHÁZHATÓ ÁT, KÉSZPÉNZRE, VAGY MÁS TERMÉKRE NEM VÁLTHATÓ! -


akcio_50_acerbis.jpg